31.7.11

Στις ΗΠΑ πουλάνε κωμόπολη (όσο ένα σπίτι)


Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο:

Τραγελαφικές είναι οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ.
Μία ολόκληρη κωμόπολη στην πολιτεία της Νότιας Ντακότα διατίθεται προς πώληση.
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν το Σενίκ με την ρομαντική ατμόσφαιρα της Άγριας Δύσης έναντι 779.000 δολαρίων.

Ευκαιρίες για όσους θέλουν να επενδύσουν παρουσιάζονται στις ΗΠΑ λόγω της οικονομικής κρίσης. Η μικρή ξεχασμένη κωμόπολη Σενίκ των μόλις 79 κατοίκων στη Νότια Ντακότα είναι μία τέτοια ευκαιρία.
Για όσους αγαπούν το ρομαντισμό της Άγριας Δύσης και διαθέτει στο λογαριασμό του 779.000 δολάρια μπορεί να αποκτήσει το Σενίκ.


Η μικρή πόλη διαθέτει λίγα σπίτια, ένα Σαλούν, ένα μαγαζί για χορό, ένα μουσείο, δύο καταστήματα, ένα ταχυδρομείο, ένα βενζινάδικο, έναν σιδηροδρομικό σταθμό, μία φυλακή και λιγοστούς κατοίκους.
Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα αποκτήσουν μία έκταση 46 στρεμμάτων, θα πρέπει όμως να επενδύσουν λίγα ακόμη χρήματα, γιατί πολλά από τα κτίρια και τους δρόμους βρίσκονται σε κακή κατάσταση.....Η συνέχεια Εδώ

Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)